Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Η εταιρία

Η New line kitchen δραστηριοποιείται από το 2004 στο χώρο του βιομηχανοποιημένου και χειροποίητου επίπλου κουζίνας, ντουλάπας, πόρτας και κατ’ επέκταση στο χώρο επίπλων living.

Κουζίνες AranΔιαθέτοντας συναίσθημα ευθύνης, στηρίζει τη διαρκή ανοδική της πορεία, σε μία σχέση αμοιβαίου σεβασμού και πραγματικού ενδιαφέροντος για τους πελάτες της, κατορθώνοντας να κατακτήσει την εμπιστοσύνη της αγοράς και δικαιώνοντας τις προσδοκίες των πελατών. Βασική μας προτεραιότητα είναι, η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας καθώς και η ανανέωση των προϊόντων, ώστε να παρέχονται λύσεις λειτουργικές και σύγχρονες, διατηρώντας παράλληλα τα υψηλά standard ποιότητας και εργονομίας.

Η ποιότητα των επίπλων μας επιβεβαιώνεται από διεθνή πιστοποιητικά ISO 9001, 9002 και ISO 14001 ως βιολογικό προϊόν.

Κουζίνες Aran

 

 

]Η New line kitchen συνεργάζεται στο έπιπλο κουζίνας και ντουλάπας, με την ARAN, την μεγαλύτερη Ιταλική εξαγωγική εταιρία του κλάδου. Συνεργάζεται επίσης και με άλλους αξιόπιστους προμηθευτές στο χώρο της ντουλάπας και των εσωτερικών πορτών, και σας παρέχει έτσι τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε μια ευρεία γκάμα πρώτων υλών, χρωμάτων και σχεδίων, ενώ ταυτόχρονα σας υπόσχεται τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές τις αγοράς.