Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Υπηρεσίες

Ανακαίνιση Κατοικιών

Στις σημερινές δύσκολες συνθήκες που επικρατούν, το σπίτι μας αποτελεί το μόνο καταφύγιο μας. Ένα καταφύγιο που θα μας ηρεμήσει, θα μας ξεκουράσει και θα μας δώσει ενέργεια για να συνεχίσουμε. Είναι πολύ σημαντικό να αγαπάμε το σπίτι μας. Η διαμόρφωση του επηρεάζει άμεσα την ψυχολογική μας διάθεση και τον καθημερινό μας τρόπο. Φροντίστε το για να σας φροντίσει και αυτό. Σημαντική λύση σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, που η αγορά νέας κατοικίας είναι ανέφικτη, είναι η ανακαίνιση της παλαιάς κατοικίας χωρίς να είναι ιδιαίτερα δαπανηρή.

Για να κάνετε μια ανακαίνιση πιο απλή και χωρίς περιττά έξοδα πρέπει να:
1. Προσδιορίσετε τις πραγματικές ανάγκες σας.
2. Καταγράψτε τα προβλήματα και τα πλεονεκτήματα του χώρου σας.
3. Συμβουλευτείτε κάποιον που ξέρει.
4. Κάνετε μια ολοκληρωμένη μελέτη, που θα προβλέψει την κάθε λεπτομέρεια.
5. Κάνετε ένα σωστό χρονοδιάγραμμα ενεργειών.

Σε αυτά τα βήματα έχετε σύμμαχο σας Εμάς. Μέσα από μεγάλη εμπειρία στον χώρο των οικοδομών και σε συνεργασία με μηχανικούς ανακαινίζουμε το χώρο σας οικονομικά και ποιοτικά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το χώρος μας, για να μπορέσουμε να σας προτείνουμε λύσεις και προτάσεις με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας.

 

Υπηρεσίες μηχανικού

Στα πλαίσια της συνεργασίας μας με Τεχνικό Γραφείο που στελεχώνεται από έμπειρους Μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων μπορούμε να καλύψουμε τις παρακάτω ανάγκες σας :

Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης Κτηρίου ( ΠΕΑ )

Αναλαμβάνουμε την έκδοση ενεργειακού πιστοποιητικού για κατοικία ή επαγγελματική στέγη, απαραίτητο για μεταβίβαση ή ενοικίαση ακινήτου τάχιστα και σε ανταγωνιστικές τιμές.


«Εξοικονόμηση κατ οίκον»

Αναλαμβάνουμε την ένταξη και υποστήριξη του ακινήτου σας στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ οίκον » . Αφορά επιδότηση και άτοκη χρηματοδότηση από προγράμματα ΕΣΠΑ της ενεργειακής αναβάθμισης της κατοικίας σας.

Μελέτες εγκαταστάσεις Φυσικού Αερίου σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.

Αναλαμβάνουμε την μελέτη και εγκατάσταση στο ακίνητό σας ( κεντρικά ή ατομικά ) Φυσικού Αερίου. Ρωτήστε μας για χρηματοδοτικά προγράμματα ή επιδοτήσεις στα οποία μπορείτε να εντάξετε την κατοικίας σας. 

Μελέτη και κατασκευή οικοδομικών και ηλεκτρομηχανολογικών εφαρμογών πάσης φύσεως , αδειοδοτήσεις καταστημάτων ή επιχειρήσεων , πυρασφάλειες κ.λ.π.
Έκδοση οικοδομικής άδειας , Τακτοποίηση αυθαίρετων , Βεβαίωση Μηχανικού για μεταβιβάσεις κ.λ.π.